Fiica lui Michael Jackson, internată


Paris Jackson, fiica lui Michael, a fost internată, din proprie inițiativă, într-o clinică de psihiatrie.


Potrivit unor surse citate de revista People, Paris, în vârstă de 20 de ani, a fost internată într-o clinică dintr-o locație care rămâne necunoscută presei până în acest moment.

„După un 2018 plin de angajamente profesionale, Paris a decis că are nevoie de ajutor profesionist și de puțin timp cu ea însăși.”, a spus sursa citată de People. 

Pe lângă amploarea proiectelor profesionale, internarea fiicei lui Michael vine și pe fondul morții bunicului său, de la care și-a luat adio anul trecut și cu care, potrivit apropiaților ei, avea o relație foarte apropiată.

Paris Jackson a avut numeroase probleme cu depresia în trecut, ea încercând, la un moment dat, să se sinucidă. 

Fiica lui MJ a povestit într-un interviu mai vechi, acordat Rolling Stone, că sinuciderea a venit ca o soluție firească, după ani de depresie. 

„Obișnuiam să mă tai pe corp. Mă uram și simțeam că nu merit să trăiesc.”, a spus ea atunci.

Fiica lui Michael nu e singura fată din showbiz care a avut probleme cu depresia. Și Selena Gomez a fost internată, timp de mai multe luni, într-o clinică de psihiatrie. Gomez a spus că a avut „o cădere emoțională” severă.

La fel s-a întâmplat și cu Demi Lovato, care a fost internată anul trecut pe fondul dependenței de diverse substanțe, dar și pe fondul unei depresii severe.

related posts

Modifică setările cookies