Fiica lui The Rock, Simone Johnson, ironizată pentru numele de „scenă” pe care l-a ales


Fiica cea mai a lui The Rock, Simone Johnson, este gata să-și facă debutul în wrestling la 20 de ani. Tânăra și-a ales numele „de scenă” pe care-l va purta și a devenit rapid ținta ironiilor internauților.


Simone Johnson și-a anunțat fanii că va activa în wrestling sub numele Ava Raine, nume de scenă care are o însemnătate aparte pentru ea. Internauții au taxat-o absolut gratuit, ironizând-o pe Twitter.

A da un nou nume lui Simone Johnson, fiica lui THE ROCK, este complet absurd. Mă voi abține să judec până când debutează, dar dacă WWE nu recunoaște că tatăl ei este The Rock, este ridicol”, a scris un internaut.

Sunt puțin dezamăgit că nu va fi cunoscută drept Pietricica”, a scris un fan pe rețeaua socială.

Simone a reacționat la valul de ironii și le-a cerut celor care o urmăresc să vină cu o glumă nouă, poate mai bună.

Probabil sunt ca o moară stricată și sper că acesta este ultimul pe care îl voi menționa, dar nu înțeleg de ce este un subiect atât de aprins că oamenii sunt portretizați ca persoane separate de numele lor de familie

Vă implor, găsiți altă glumă! Oricare”, a scris tânăra pe Twitter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ava ???? (@avarainewwe)

Ava Raine calcă pe urmele tatălui ei celebru, care a scris istorie în wrestling. Fiica sa și-a făcut intrarea în WWE în februarie 2020, când a anunțat că a început antrenamentele la un centru sportiv profesionist.

Simone este a patra generație de luptători din familia Johnson, după străbunicul ei, „High Chief” Pater Maivia, bunicul Rocky „Soul Man” Johnson și tatăl ei, Dwayne „The Rock” Johnson.

Înseamnă enorm pentru mine. Să știu că familia mea are o legătură atât de personală cu wrestling-ul este chiar special și mă simt recunoscător că am această oportunitate, nu doar să lupt, ci și să duc mai departe această moștenire”, spunea atunci Simone Johnson.

Simone este fiica lui Dwayne din relația cu prima soție, Danny Garcia (producător de film). Dwayne Johnson se afișează des cu fiica lui cea mare.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

  • Fiica lui The Rock, Simone Johnson, ironizată pentru numele de „scenă” pe care l-a ales

related posts

Modifică setările cookies