Fiica lui Will Smith şochează: „Îmi plac bărbaţii şi femeile în mod egal”În vârstă de 18 ani, fiica celebrilor actori Will Smith şi Jada Pinkett Smith a făcut valuri cu ultima sa declaraţie publică, în care se arată deschisă unei relaţii de iubire în trei, cu un bărbat şi cu o femeie în acelaşi timp.

Afirmaţia curajoasă a lui Willow Smith a venit în cadrul unui talk-show pe Facebook (Red Table Talk) în care a apărut alături de mama şi de bunica ei, Adrienne Banfield Jones.

„Îmi plac bărbaţii şi femeile în mod egal. Aş vrea să am lângă mine un bărbat şi o femeie. Simt că aş putea fi fidelă într-o asemenea relaţie, cu doi oameni. Nu sunt genul de persoană care caută în mod constant noi experienţe sexuale. Mă concentrez foarte mult pe conexiunea emoţională şi dacă găsesc două persoane de sex diferit cu care să fiu legată romantic şi sexual, atunci n-am nevoie de mai mult”, a declarat Willow. 

Ei bine, tânăra americancă a fost sprijinită total de mama sa. „Ascultă, Willow, mă cunoşti foarte bine, dacă asta te face fericită...Eu totdeauna i-am spus să nu-i fie frică de ceea ce simte”, a afirmat Jada Pinkett (47 de ani). Pe de altă parte, mama lui Willow mărturisise cu câteva zile în urmă că a fost implicată la rândul ei, în tinereţe, într-o relaţie sexuală în trei, însă n-a fost mulţumită.

Conform surselor apropiate familiei, nici Will Smith (50 de ani) nu e deranjat de opţiunea sexuală a fiicei sale. De altfel, chiar şi fiul Jaden, celălalt copil al cuplului, s-a declarat la un moment dat adept al pansexualităţii, acest tip de atracţie indiferent de gen.

În schimb, mult mai precaută a fost bunica lui Willow, în vârstă de 65 de ani. „Nu sunt încântată, nu se potriveşte cu mine şi nu înţeleg acest angajament emoţional”, a spus în cadrul show-ului Adrienne Banfield Jones. ,,Eu cred că monogamia e bazată pe frică şi îţi inhibă evoluţia ca persoană”, a completat Willow Smith pentru a-şi justifica sentimentele.

  • Fiica lui Will Smith şochează: „Îmi plac bărbaţii şi femeile în mod egal”

related posts

Modifică setările cookies