Fiica Monicăi Bellucci îi calcă pe urme mamei sale. Deva Cassel s-a lăsat fotografiată topless


La 18 ani, fiica Monicăi Bellucci face furori în lumea modei. Tânăra s-a lăsat pozată topless pentru prima dată. Imaginile cu Deva Cassel, apărute pe rețelele de socializare, au stârnit admirația internauților, care o laudă pentru curaj și pentru senzualitatea ieșită din comun. 


Este cu siguranță cea mai îndrăzneață apariție de până acum a Deva Cassel, fiica actorilor Monica Bellucci și Vincent Cassel.  De la prima sa apariție pe podium, în iunie 2019, când a participat la prezentarea de modă a brandului Dolce & Gabbana, Deva a evoluat foarte mult, pășind pe urmele celebrei sale mame.  Ea a devenit o prezență constantă la marile prezentări de modă, purtând ținutele unor designeri renumiți. 

La cea mai recentă ședință foto, pusă în scenă de fotograful Nicholas Fols, Deva Cassel i-a uimit pe toți.  Se vede că Deva a trecut la un alt nivel al carierei și este pregătită să pozeze provocator, așa cum a făcut-o în trecut și Monica Bellucci. Tânăra apare în ipostaze pline de senzualitate. Într-o fotografie apare topless, acoperindu-și sânii cu mâinile. Dar asta nu este tot – ea pozează și într-un top din țesătură transparentă.

„Este la fel de temperamentală ca mama ei. Erotismul cu vârsta se dezvăluie din ce în ce mai mult. Și acele axile sunt al naibii de sexy”; „Ești mai frumoasă decât mama ta”, i-au comentat unii internauți pozele de pe Instagram.

Alții au fost contrariați: „De ce cu păr la axilă, de ce?”, „Nu înțeleg de ce unele femei au apreciat această poză”

Este admirabil faptul că tânăra a avut curajul să facă acest pas important în cariera sa, iar rezultatul a fost unul deosebit. Este clar că ea are talent și că poate ajunge departe în lumea modei și a frumuseții.

(vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos). 

Deva este fiica cea mai mare a Monicăi Bellucci şi a actorului Vincent Cassel. Ea va împlini 19 ani pe 12 septembrie. Actorii mai au o fiică, Leoni, în vârstă de 12 ani. În aprilie 2019, s-a născut Amazonia, din relația tatălui său cu modelul Tina Kunakey.

Sursă foto:  d.casseluxxiNicholas Fols
 
Vezi și: Românii au talent 2023 - semifinala 1. Primii cinci concurenți care intră în Marea Finală
  • Fiica Monicăi Bellucci îi calcă pe urme mamei sale. Deva Cassel s-a lăsat fotografiată topless

related posts

Modifică setările cookies