Fiica unui pastor a renunțat la cele sfinte și face sute de mii de lire din imagini interzise


Fiica unui pastor a părăsit biserica pentru a câștiga 240.000 de lire sterline pe lună din vânzarea de imagini nud pe OnlyFans. 


Nala Ray, în vârstă de 23 de ani, a crescut într-o familie creștină strictă din Illinois, dar de la 16 ani a ales să meargă pe un drum diferit, iar acum se laudă cu sume fabuloase câstigate din poze nud. 

Fiica unui fost pastor a dezvăluit cum a părăsit comunitatea bisericii pentru a câștiga milioane ca star porno. Nala Ray distribuie, regizează și joacă în filme pentru adulți, pe care apoi le postează la serviciul de abonamente OnlyFans. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nala Ray (@nalarayxoxo_)

Nala Ray susține că nu are regrete că a lăsat în urmă viața ei din Illinois. Tânăra, care acum locuiește acum în Los Angeles, a spus: „Educația mea a fost foarte strictă. Am fost 5 copii la părinți, eu sunt cea mijlocie. Cu toții eram învățați acasă, citeam Biblia zilnic și asistam la biserica baptistă în fiecare duminică. Când eram adolescentă, tatăl meu a cumpărat o biserică în Illinois și ne-am mutat cu toții să locuim acolo și am creat o comunitate bisericească. Ca familie de pastori am simțit presiunea de a fi un model de urmat”, a declarat aceasta potrivit dailystar.co.uk.

Sursă foto: Instagram 
 
  • Fiica unui pastor a renunțat la cele sfinte și face sute de mii de lire din imagini interzise

related posts

Modifică setările cookies