Fiicele lui Obama, noile preferate ale paparazzilor. În ce ipostaze au fost surprinse tinerele


Fiicele fostului președinte american Barack Obama sunt noile vedete preferate ale paparazzilor. Deși fetele se feresc de lumea mondenă, paparazzii nu le scapă din ochi și le fotografiază ori de câte ori au ocazia.
În vârstă de 22 de ani, fiica cea mică a lui Barack și Michelle Obama încearcă să stea departe de haosul de la Hollywood, însă se pare că lumea este încă fascinată de fata fostului președinte. Nu numai de ea, ci și de sora ei. Sasha și Malia Obama sunt mereu în vizorul paparazzilor, care le urmăresc pe stradă și le fotografiază la fiecare apariție în public. Chiar și când merg la supermarket sau la manichiură, cum a fost cel mai recent caz.

Sasha a fost fotografiată în drumul spre salon, într-o ținută boho-chic, cu abdomenul la vedere. Și sora ei, Malia, e în vizorul paparazzilor: de curând, aceștia au fotografiat-o într-o ținută chic, la o întâlnire cu o prietenă. Malia pare că ar fi interesată de cinematografie, urmând o carieră în domeniu.

Cele două surori au locuit până de curând împreună, spre încântarea mamei lor, bucuroasă că acestea au devenit “cele mai bune prietene”, după o perioadă în care aparent “nu se suportau”.„Lucrul pe care îl ador cel mai mult este că fetele sunt acum cele mai bune prietene. A fost o perioadă în care nu s-au putut suporta una pe cealaltă”, a spus Michelle Obama.


SURSA FOTO: PROFIMEDIA

  • Fiicele lui Obama, noile preferate ale paparazzilor. În ce ipostaze au fost surprinse tinerele

related posts

Modifică setările cookies