Finul Prințesei Diana, Prințul Philippos al Greciei, s-a însurat într-o stațiune de schi din Elveția


Fiul cel mic al fostului Rege Constantin al III-lea al Greciei, finul regretatei prințese Diana, s-a căsătorit cu iubita lui de lungă durată. Prințul Philippos al Greciei și Nina Flohr au spus „DA” în stațiunea montană St. Moritz.


Prințul Philippos al Greciei și Nina Flohr s-au căsătorit civil în weekendul care a trecut, în prezența taților celor doi. Din cauza restricțiilor impuse de autoritățile elvețiene, ceremonia nu s-a putut bucura de prezența mai multor martori.

Prințul Philippos al Greciei, care este analist financiar cu sediul la New York, s-a însurat cu Nina Flohr, moștenitoarea unei companii aeriene cu sediul în Malta, fondată în 2004 de tatăl ei, Thomas Flohr.

Nina Flohr a fost cea care a anunțat pe rețelele sociale că s-a măritat cu prințul Greciei. Conform surselor apropiate celor două familii, petrecerea de nuntă va avea loc anul viitor, dacă pandemia va fi oprită.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @ninaflohr

Printre primii care i-au felicitat pentru eveniment a fost Edoardo Mapelli Mozzi, soțul Prințesei Beatrice a Marii Britanii.

Cei doi logodnici au schimbat numeroase mesaje pe rețelele sociale, din care au arătat apropiaților lor cât de îndrăgostiți sunt unul de celălalt.

Dragul meu, Philippos. Te iubesc azi, te voi iubi mâine și întotdeauna”, a scris Nina Flohr în luna septembrie, la scurt timp după ce logodna lor a fost anunțată public.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE: Prăjitură de mălai cu sirop de lămâie

  • Finul Prințesei Diana, Prințul Philippos al Greciei, s-a însurat într-o stațiune de schi din Elveția

related posts

Modifică setările cookies