Fiul lui Anahi face senzație pe internet. Cât de mult a crescut și cum arată acum Manuel 


Fiul lui Anahi este unul dintre cei mai iubiți copii din lumea divertismentului.


Chiar dacă nu are propriul cont de Instagram, așa cum se întâmplă cu majoritatea copiilor de vedete, băiețelul în vârstă de 18 luni cucerește multe inimi pe internet. 

Fosta componentă a trupei Rebelde, Anahi a postat recent pe Instagram un filmuleț adorabil cu micuțul. Într-un costumaș de leu, Manuel este super drăgălaș și pare să se distreze minunat așteptând Halloweenul. 

Clipul i-a cucerit pe fanii lui Anahi de pe rețelele sociale. Încă de la primele ore de la postare, avea peste 500.000 de aprecieri și mii de comentarii. 

 

 

Happy Halloween ????!!!!

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe

 

Frumoasa actriţă posteză frecvent imagini cu micuţul pe reţelele de socializare, iar fanii au mereu mesaje pline de admiraţie. Băieţelul în vârstă de 1 an şi 6 luni pare să fi moştenit trăsăturile mamei sale. Cu ochi albaştri şi păr blond, foarte bogat, micuţul frânge deja multe inimi pe internet.

 

 

❤️ Detengan el tiempo ????????????????

O postare distribuită de Anahi (@anahi) pe

 

Anahi Giovanna Puente Portilla, cunoscută că Anahí, s-a născut pe 14 mai 1983 în Mexic. Și-a început cariera în televiziune încă de la vârstă de 2 ani și a devenit cunoscută în 2001, pentru rolul Giovannei Luna din telenovelă "Primer Amor". 

În 2004, Anahi a jucat în serialul "Rebelde", unde a interpretat-o pe Mia. Actrița s-a căsătorit în 2015 cu Manuel Velasco Coello, un cunoscut politician din Mexic, guvernator al statului Chiapas. 

Anahi și soțul ei au trăit o poveste de iubire tumultuoasă. Deși acum sunt fericiți, în urmă cu ceva timp presă scria că cei doi s-au despărțit și că vedetă este distrusă după ce a aflat că bărbatul i-ar fi fost infidel chiar înainte de nuntă.

  • Fiul lui Anahi face senzație pe internet. Cât de mult a crescut și cum arată acum Manuel 

related posts

Modifică setările cookies