Fiul lui Arnold, transformare radicală. Christopher Schwarzenegger a slăbit zeci de kg și arată spectaculos


S-a săturat să fie “grăsuțul” familiei! Christopher Schwarzenegger a slăbit zeci de kilograme în ultimul an și arată din ce în ce mai bine.


Cel mai mic dintre copiii lui Arnold cu Maria Shriver, Cristopher Schwarzenegger, era obez în urmă cu 4 ani: depășise suta de kilograme și apropiații își făceau griji pentru sănătatea lui. 

Tânărul, acum în vârstă de 24 de ani, a trecut însă printr-o transformare radicala și a slăbit mult. La cea mai recentă apariție publică, la ziua fratelui său Patrick, Christopher Schwarzenegger a arătat impresionant.

Fiul mai mic al lui Arnold a început acest proces de slăbire din 2020 : acesta și-a propus ca în ziua absolvirii să fie “fit”.

“A început să facă sport și să facă alegeri alimentare mai bune. A fost plecat la școală, trăind ca un copil obișnuit de colegiu timp de câțiva ani, dar acum este gata să aibă mai multă grijă de el însuși”, a spus un apropiat al tânărului.

Familia e foarte mândră de el și îl felicită de câte ori are ocazia.

„Între orele tale de box, cursurile de haltere, cursurile de stretching, cursurile de ciclism și așa mai departe, nici măcar nu pot să țin pasul cu tine!” -  a scris tatăl lui faimos pe Instagram.

  • Fiul lui Arnold, transformare radicală. Christopher Schwarzenegger a slăbit zeci de kg și arată spectaculos

related posts

Modifică setările cookies