Fiul lui Naomi Watts, cu părul lung și în haine de fetiță. Cum au fost surpriși cei doi la plimbare prin New York


Celebra actriță britanică Naomi Watts a fost surprinsă zilele acestea pe străzile din New York, în compania fiului ei mai mic, Samuel Kai, în vârstă de 11 ani. Presa a atras imediat atenția la ținuta copilului, care pare mai degrabă de fetițe.


Naomi Watts se află printre celebritățile care permit copiilor să-și aleagă singuri genul, altfel zis să decida dacă se simt baieți ori fetițe, indiferent de anatomia lor.

Chiar dacă a primit mai multe critici din partea fanilor, actrița nu le dă importanță. În familie, băiatul are toată libertatea de a se exprima așa cum îi place. De exemplu, Naomi și tatăl lui Samuel Kai, Liv Schreiber, înregistrează adesea videoclipuri amuzante împreună pentru TikTok. Băiatul se îmbracă în pantaloni roz, rochii sau topuri scurte, preferate, de obicei, de fetițe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The greatest Mother’s Day gift? A TikTok! #modernworld #newnormal

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts) on

Watts și Schreiber s-au despărțit în 2016, după o relație de 11 ani. Cei doi însă păstrează o relație amicală și petrec mult timp cu copiii lor. Ei mai au un fiu, Sasha, în vârstă de 13 ani. 

Naomi nu este singura vedetă de la Hollywood care își crește copiii la genul neutru, adică într-un mediu eliberat de stereotipurile de gen. Printre ele se află: Megan Fox, Alicia Silverstone, Charlize Theron, Gwen Stefani și Angelina Jolie. 

Naomi Watts este cunoscută pentru rolul prințesei Diana, pe care l-a interpretat în filmul cu același nume, în 2013, dar și pentru rolul lui Ann Darrow în filmul King Kong (2005). Ultimul film în care joacă un rol principal este acțiunea ”Boss Level” (2020).

Sursă foto: Profimedia, Getty Images

Vezi și: FERMA. În Plus, episodul 14: Diana Pârvu, declarații în exclusivitate

  • Fiul lui Naomi Watts, cu părul lung și în haine de fetiță. Cum au fost surpriși cei doi la plimbare prin New York

related posts

Modifică setările cookies