Fiul Luminiței Anghel, dezvăluiri șocante despre perioada prin care trece: Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp


Fiul Luminiței Anghel, David Pușcaș, a făcut câteva dezvăluiri șocante despre perioada prin care trece. În vlogg-ul său, tânărul a vorbit despre depresie și cum îi afectează aceasta viață.


De-a lungul timpului, David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel, a fost implicat în mai multe scandaluri ce au privit relația cu mama sa și modul în care a copilărit. Iar acum, tânărul a venit cu o alta declarație șocantă privind depresia sa. El a reunoscut că are momente în care episoadele depresive sunt atât de acute încât nu se poate ridica din pat cu săptămânile și se neglijează complet.

„Nu aruncați cu roșii. Eu când sunt în depresie și stau că leguma infectă în pat și aștept să mă mănânce gândacii și viermii și bolile. Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp. Cam așa se manifestă la mine depresia”.

David Pușcaș și Luminița Anghel nu sunt în relații bune

David Pușcaș este fiul adoptiv al artistei. Luminița Anghel l-a luat în grija de când era mic, însă atunci când a crescut, relația dintre ei s-a deteriorat. Caracterizat drept un copil problemă de către artistă, David și aceasta au avut multe certuri publice, în care tânărul o acuza că încearcă să scape de el pentru că are deja propriul copil și că refuza să-l mai ajute cu banii.

Sursă foto: Instagram

  • Fiul Luminiței Anghel, dezvăluiri șocante despre perioada prin care trece: Stau și cu săptămânile nespălat pe dinți și pe corp

related posts

Modifică setările cookies