Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj emoționant a postat fratele regretatei artiste


Fiul Mădălinei Manole, Petru Jr, a împlinit 13 ani în 8 iunie. Fratele regretatei artiste a postat un mesaj emoționant pe contul de Facebook. 


Marian Manole suferă că nu-și poate întâlni nepoțelul, iar asta reiese și din postările de pe rețelele de socializare.  

“Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La multi ani fericiți, copil frumos!”, a scris fratele Mădălinei Manole pe Facebook. 

“La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, este un alt mesaju postat de unchiul lui Petru Jr. 

Pagina de Facebook a lui Marian Manole este un altar închinat artistei. Fratele Mădălinei Manole distribuie des imagini, melodii sau interviuri cu cea supranumită “Fata cu părul de foc”.

De când Mădălina Manole s-a stins din viață, în 2010, familia acesteia nu a mai reușit să-l vadă pe băiețel. Bunicii l-au văzut doar în pozele apărute în presa sau la puținele emisiuni la care Petru a fost prezent cu fiul său. 

Din păcate, părinții Mădălinei Manole s-au stins fără să apuce să-și mai strângă la piept nepotul. Mama Mădălinei, Eugenia, a murit în 2017, iar tatăl artistei trei ani mai târziu. 

Cântăreața a ales să-și încheie socotelile cu viața pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Mădălina Manole suferea de depresie, iar în casa din Otopeni a fost găsit și un bilet de adio. 

  • Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj emoționant a postat fratele regretatei artiste

related posts

Modifică setările cookies