Florin Călinescu, schimb de replici cu Dani Mocanu, pe TikTok


Florin Călinescu a răbufnit pe TikTok, acolo unde Dani Mocanu a postat mai multe imagini în care apărea cu un teanc mare de bani în mână. Iată ce i-a spus marele actor!


Dani Mocanu este un personaj care a reușit să provoace foarte multe controverse în spațiul public. De-a lungul anilor, multe vedete au făcut comentarii la adresa manelistului, însă acum lucrurile sunt cu totul diferite. Actorul Florin Călinescu l-a pus la punct pe cântăreț, pe TikTok.

După ce Dani Mocanu s-a afișat cu un teac imens de bani, Florin Călinescu i-a oferit o replică dură, în care îl compară pe manelist cu Elon Musk:

„Îți iei o mașină de 700 de cai și mergi cu 10 km/h prin cartier cu mâna ieșită așa, să te vadă cartierul. Dacă mergi cu 400 km/h pe autostradă cum se filmează niște fraieri, ești un g****r. Nu ești șmecher. Șmecherii merg cu 20 la oră cu o mașină de 4.000 de cm2.Țiriac a spus o chestie extraordinară: Care este noțiunea noastră despre bogăție? Când mă duc la restaurant și comand ceva și nu mă mai uit la bani.

De ce ai pus și tu botul la chestia asta, de ce și tu a trebuit să iei niște pachete de bani, cui să i le arăți? Lui Donald Trump? Erai în competiție cu el? Sau cu Bill Gates.

Dani Mocanu are 7 milioane de euro. De ce trebuie să îmi arăți? Că tot ești un pitic pe lângă Elon Musk. Fii atent aici! Elon Musk a cumpărat Twitter cu 45 de miliarde, crezi că poate să ne arate miliardele alea așa, pe burta goală?', a spus Florin Călinescu pe TikTok.

Manelistul a venit cu o reacție pentru omul de televiziune, în care a subliniat faptul că ceea ce afișează pe rețelele de socializare este un personaj admirat de public:

„Bine, vreau să vă răspund!', i-a spus Dani Mocanu pe un ton calm.

„Eu am crezut că aia e recuzită. Eu sunt convins că tu nu ai 7 milioane de euro, d***u', a continuat Florin Călinescu.

Sunt amărât, sunt amărât! (…) Aveţi perfectă dreptate! Dar dacă eu am analizat publicul din România şi am ajuns la concluzia că asta se vinde, eu mi-am perfecţionat personajul meu să fie cât mai autentic! Unde e vina mea că eu îmi vând produsul?', a răspuns cântărețul.

Sursă foto: Florin Călinescu/Facebook, Dani Mocanu/Facebook

  • Florin Călinescu, schimb de replici cu Dani Mocanu, pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies