Florin Dumitrescu, de nerecunoscut la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol! Celebrul chef și-a schimbat look-ul


Nunta anului a avut invitați unul și unul! Sâmbătă, 27 mai, a fost petrecere mare la Snagov într-o locație de basm. Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele și au petrecut până în zori cu cei 300 de invitați. Printre ei s-au numărat și celebrii chefi: Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. 

Tag-uri:

Cel din urmă a postat un selfie alături de invitați, de pe ringul de dans. 

„O nuntă superbă…  dar noua freză a lui chef Florin Dumitrescu … spectaculoasă!”, a scris Cătălin Scărlătescu în dreptul imaginii care a adunat mii de like-uri. 

Chef Scărlătescu a fost uimit de noul look al colegului său. După o perioadă destul de lungă, Florin Dumitrescu a renunțat la barbă și s-a ras. Mai mult, celebrul bucătar și-a tuns și părul mai scurt. 

Uimiți au fost și internauți după ce l-au văzut pe Florin Dumitrescu cu noul look. „Să nu-l mai recunosc pe Chef Florin. Te prinde bine!”, „E pe stil italian!”, „Seamănă cu Adi Sână!”, „Să păstreze tunsoarea asta!”, i-au scris unii dintre urmăritorii lui Chef Scărlătescu. 

Florin Dumitrescu a participat la eveniment alături de frumoasa lui soție, Cristina, și cele două fiice ale cuplului. 

Gina Pistol și Smiley au devenit oficial soț și soție sâmbătă, 27 mai. Cununia religioasă și cea civilă au avut loc la Palatul Snagov, iar petrecerea s-a mutat la Orangeria Iris, o locație de basm aflată la liziera Pădurii Snagov. 

  • Florin Dumitrescu, de nerecunoscut la nunta lui Smiley și a Ginei Pistol! Celebrul chef și-a schimbat look-ul

related posts

Modifică setările cookies