Fosta iubită a lui Neymar, apariție super sexy de Halloween! Natalia Barulich s-a costumat în Scufița Roșie


Dacă s-ar face un top al celor mai sexy apariții de Halloween, Natalia Barulich s-ar număra cu siguranță printre premiante. 


Modelul care s-a iubit cu Maluma și cu Neymar și-a surprins fanii cu ținuta aleasă de Halloween. Șatena cu forme ireale s-a costumat în Scufița roșie, iar fanii au înroșit butonul de like. 

Cu o pelerină roșie pe cap, un decolteu amețitor și un coș cu dulciuri în mână. Așa s-a fotografiat Natalia pentru cei peste 4 milioane de fani pe care îi are pe rețelele de socializare. 

“Pot fi eu lupul cel rău?”, “Lupul nu ar avea nicio șansă în fața ta!”, “Și unde e lupul tău?”, au glumit câțiva dintre internauți.

“Arăți atât de bine!”, “Nimfă din Paradis!”, “Perfectă!”, “Natalia, ești pur și simplu minunată!”, i-au scris alți urmăritori. 

Americanca de origine croată are 30 de ani și se împarte între modelling și muzică. Contractele de publicitate, dar și show-urile la care merge în calitate de DJ, îi rotunjesc veniturile considerabil.

Natalia Barulich a frânt multe inimi și vreme de doi ani și jumătate a fost muza lui Maluma, celebrul artist columbian. După ce s-a despărțit de artist, bruneta cu forme perfecte a avut o idilă și cu Neymar, starul celor de la PSG. Cei doi au și pozat pe coperta revistei GO, în iunie 2020. Niciunul dintre ei nu a confirmat însă relația. 

Fotografii: Instagram Natalia

  • Fosta iubită a lui Neymar, apariție super sexy de Halloween! Natalia Barulich s-a costumat în Scufița Roșie

related posts

Modifică setările cookies