Fosta Miss Univers, Paulina Vega, considerată prea ”grasă”. ”A fost un moment șocant”


Paulina Vega a fost desemnată Miss Universe în 2014, iar acum și-a dezvăluit povestea pe blogul personal. 


Regina frumuseții a dezvăluit că în vara anului 2016 a semnat cu o agenție de modele - cu care mai lucrase în trecut - călătorind în jurul lumii în următoarele câteva luni. 

Citește și: A impresionat o lume intreaga cu frumusetea ei. Cum arata moldoveanca superba desemnata Miss Perfect Body

Fosta Miss Univers pretinde că agenția din New York a catalogat-o drept model ”plus size” după ce aceasta s-a îngrășat un singur kilogram. 

Astfel, când s-a întors din călătorie, trei luni mai târziu, Paulina a fost cântărită la agenție, apoi a fost informată că nu mai este considerată un model de catwalk pentru că s-a îngrășat un kilogram. 

”La întâlnire, mi s-a spus că nu mai sunt considerată un model de catwalk sau de pictoriale fashion, că nu mă mai număr printre modelele skinny și că voi fi catalogată drept model plus size”, a scris Vega (26 de ani). 

”A fost un moment șocant. Nu am fost jignită pentru că mi-au spus că sunt voluptuoasă sau că am trecut la altă categorie, dar am aflat sintagma plus size. Când o femeie este considerată plus size? Și cine decide aceste standarde?”.

Vega a mai spus că ea se simte ”sănătoasă și fericită cu felul în care arăt” și a început să se întrebe dacă mai merită să urmeze o carieră în modelling.

Foto: Getty 

  • Fosta Miss Univers, Paulina Vega, considerată prea ”grasă”. ”A fost un moment șocant”

related posts

Modifică setările cookies