Fosta soție a lui Armie Hammer, șocată după acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva actorului


Actorul Armie Hammer a divorțat în septembrie 2020 de soția lui, vedeta de televiziune Elizabeth Chambers, și ar putea pierde orice contact cu copiii săi dacă acuzațiile de viol și abuz sexual vor fi demonstrate.


După 10 ani de mariaj, Elizabeth Chambers s-a declarat șocată de acuzațiile care i se aduc fostului soț. Armie Hammer a fost pus la zid de fosta amantă, care a dezvăluit că actorul a violat-o timp de 4 ore.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a recunoscut că a fost amanta lui Armie Hammer pe vremea când acesta era căsătorit cu Elizabeth Chambers. Ea a dezvăluit ororile prin care a trecut în cadrul unei conferințe de presă. Detalii AICI.

Însă, actorul de 34 de ani a fost acuzat de abuz sexual și emoțional de mai multe femei, începând cu luna ianuarie a acestui an.

Fosta sa parteneră de viață, Elizabeth Chambers, s-a declarat șocată de această nouă față a actorului.

Săptămâni întregi am încercat să procesez tot ce s-a întâmplat. Sunt șocată, cu inima frântă și devastată. Detașată de această tristețe, ascult și voi continua să ascult și să mă educ cu privire la aceste probleme delicate. Nu mi-am dat seama cât de mult nu știam”, a scris femeia pe Instagram.

 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cât de fericiți păreau!

Fosta soție a lui Armie Hammer a mărturisit că va continua să fie o susținătoare a tuturor victimelor oricărei forme de abuz și agresiune. Ea i-a îndemnat pe toți cei care au suferit de pe urma unor experiențe similare să solicite ajutor pentru a se vindeca fizic și emoțional.

Elizabeth Chambers spune că acum se concentrează pe creșterea celor doi copii pe care îi are cu Hammer, un băiat și o fată.

În acest moment, nu voi comenta mai departe această chestiune. Singura mea concentrare și atenție vor continua să fie asupra copiilor noștri, asupra muncii mele și asupra vindecării în acest moment incredibil de dificil”, a mai scris vedeta de televiziune.

Armie Hammer (34 de ani) și Elizabeth Chambers (38 de ani) s-au despărțit în septembrie 2020, după 10 ani de mariaj. Cei doi au obținut custodie comună asupra copiilor, însă acest lucru s-ar putea schimba dacă actorul va fi condamnat.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Am găsit iarbă dată cu ulei în Apex Legends - mitzuu & Antonia Nuckle & RobyNET - Facem Level (Gen Session) – episodul 23

  • Fosta soție a lui Armie Hammer, șocată după acuzațiile de abuz sexual îndreptate împotriva actorului

related posts

Modifică setările cookies