Livia Eftimie se confruntă cu un val de mesaje de hate pe rețelele sociale după ce a postat recent o fotografie cu actualul său partener, artistul Spike. Situația vine la mai bine de un an de zile după ce s-a aflat că Livia l-a înșelat pe fostul său soț, comediantul Cătălin Bordea, cu cel mai bun prieten al acestuia, Spike.

Deși relația dintre Livia și Cătălin Bordea s-a încheiat acum un an, iar Livia și Spike sunt acum un cuplu oficial, internauții continuă să o critice aspru pe Livia pentru fapta sa din trecut. Recent, după ce a postat o fotografie alături de Spike, Livia a împărtășit pe InstaStory mai multe mesaje pline de ură primite din partea oamenilor, care îi reaminteau constant că și-a înșelat fostul soț cu cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă.

Mesajele acide și criticile vehemente reflectă dezamăgirea și furia publicului, care nu a uitat evenimentele din trecut. Livia Eftimie a fost acuzată de infidelitate și lipsă de loialitate, iar relația ei cu Spike a fost mereu subiect de controversă. Cu toate acestea, Livia a ales să își continue relația cu Spike și să nu răspundă direct comentariilor negative.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS MESAJELE DE HATE

Cătălin Bordea, pe de altă parte, nu a făcut nicio declarație publică recentă despre această situație, concentrându-se pe cariera sa de comediant și pe proiectele personale. Despărțirea lor a fost un subiect intens dezbătut în presă, iar relația cu Spike a adăugat un nou strat de complexitate în această poveste.