Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a recăsătorit cu un profesor. Cine e alesul lui MacKenzie Scott


MacKenzie Bezos a revenit la numele de fată în aprilie 2019, când a divorțat de cel mai bogat om al planetei. Acum, scriitoarea MacKenzie Scott, devenită a treia cea mai înstărită femeie din lume, și-a refăcut viața alături de un profesor.


MacKenzie Scott (50 de ani) l-a uitat pe Jeff Bezos și s-a căsătorit cu profesorul de științe Dan Jewett. Mai tânăr decât ea, Jewett predă la școala copiilor ei. Jeff Bezos a reacționat pozitiv la auzul veștii că cei doi formează un cuplu.

Dan este un tip atât de grozav și sunt fericit și entuziasmat pentru amândoi”, a transmis cel mai bogat om al planetei.

Relația lor a fost confirmată pe site-ul platformei The Giving Pledge, creată de Warren Buffett, Melinda Gates și Bill Gates pentru a-i convinge pe miliardari să-și doneze mare parte din averi pentru a sprijini oamenii sărmani.

Citește șiAmanta celui mai bogat om de pe glob a intentat divorț la o zi după ce acesta l-a finalizat pe al său

MacKenzie Scott este una dintre cele mai mari filantroape din grupul celor peste 200 de bogați ai lumii care au aderat la platformă, cu peste 4 miliarde de dolari donate în perioada august-octombrie 2020.

Cu o avere estimată la 62 de miliarde de dolari, MacKenzie Scott ocupă locul 3 în topul celor mai bogate femei din lume.

MacKenzie și Jeff Bezos s-au despărțit în 2019, după 25 de ani de mariaj. El o înșela cu o vedetă de televiziune, Lauren Sanchez, care azi este iubita lui oficială.

Fotografii: Getty Images/ givingpledge.org

Vezi și VIDEO: Miliția modei by Costi Diță: „Doamna Angelica pare scăpată din spital”

  • Fosta soție a lui Jeff Bezos s-a recăsătorit cu un profesor. Cine e alesul lui MacKenzie Scott

related posts

Modifică setările cookies