Fosta soție a lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, senzația plajei în Hawaii


Christine Baumgartner demonstrează că există viață fără Kevin Costner. Fosta soție a actorului din „Yellowstone” se relaxează în Hawaii, și nu singură, ci în compania unui bărbat mai tânăr, prieten de familie.


La nici trei luni de la declanșarea procedurilor de divorț, Christine Baumgartner (49 de ani) se distrează în Hawaii, la plajă, în compania lui Josh Connor, un prieten al fostului soț.

Fotografii cu cei doi au fost surprinse de paparazzii de peste Ocean, însă nimeni nu poate insinua că între cei doi există vreo relație care depășește sfera amiciției.

Christine Baumgartner a afișat un tonus de invidiat sub soarele din Hawaii și a fost senzația plajei. Vezi poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ea a depus actele de divorț în mai, după 18 ani de mariaj cu actorul de 68 de ani. Kevin Costner a dat-o afară din casă, după ce ea a refuzat să plece, încălcând prevederile contractului prenupțial.

Un judecător de peste Ocean a stabilit că actorul din Yellowstone are de achitat o pensie alimentară consistentă, pentru cei trei copii pe care îi împarte cu fosta soție. 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: 

  • Fosta soție a lui Kevin Costner, Christine Baumgartner, senzația plajei în Hawaii

related posts

Modifică setările cookies