Fosta soție a lui Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, s-ar lăsa infectată cu coronavirus. Care sunt condițiile


Brigitte Nielsen, care a fost căsătorită cu Sylvester Stallone în perioada 1985-1987, a dezvăluit că ar fi capabilă de un astfel de gest dacă ar fi plătită.


În vârstă de 56 de ani, actrița daneză a fost invitată în cadrul talk-show-ului de peste Ocean The Talk să dezbată problema medicală numărul unu a lumii în acest moment: epidemia de coronavirus.

Brigitte Nielsen a fost întrebată dacă ar fi de acord să se lase infectată cu virusul mortal, mai ales că o companie londoneză a anunțat că este în căutarea unor voluntari. Scopul declarat al companiei este de a testa ulterior o serie de vaccinuri pentru coronavirus.

Fosta soție a lui Sylvester Stallone a dezvăluit că ar face-o fără să clipească, pentru a ajuta alți oameni. Condiția principală ar fi să aibă din nou 20 de ani.

„Dacă eram în jurul vârstei de 20 de ani și aș fi fost sănătoasă, aș fi fost cu siguranță un porcușor de guineea. În acei ani aș fi avut nevoie de bani și cred că dacă trebuie să fii infectat, fă-o când ești supravegheat de medici”, a spus actrița, în cadrul emisiunii.

Reprezentanții talk-show-ului au făcut și un sondaj pe rețelele sociale, pentru a afla dacă oamenii ar fi dispuși să se lase infectați pentru 4.500 de dolari, suma oferită de compania britanică. Cei mai mulți au răspuns că nu și-ar risca viața pentru acești bani.

Brigitte Nielsen a fost căsătorită de 5 ori și are 4 fii și o fiică. Mariajul cu Sylvester Stallone a durat doar 19 luni și nu a implicat și copii. Divorțul lor a fost unul răsunător în presă.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Sylvester Stallone

  • Fosta soție a lui Sylvester Stallone, Brigitte Nielsen, s-ar lăsa infectată cu coronavirus. Care sunt condițiile

related posts

Modifică setările cookies