Fotbalistul Cristi Manea și vloggerița Irina Deaconescu au devenit părinți


 
Irina Deaconescu, una dintre cele mai populare vloggerițe din România, a devenit mamă pentru prima oară. Iubita fotbalistului Cristian Manea a dus pe lume o fetiță, care a primit numele Victoria.


Irina Deaconescu (22 de ani) și-a dorit să nască natural, însă medicii au hotărât că este mai bine să facă operație de cezariană, atât pentru siguranța bebelușului, cât și a mamei. Vloggerița a născut sâmbătă, 17 octombrie, la o clinică privată din Cluj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hello Internet! It’s me Victoria ????

A post shared by Irina Deaconescu (@irinassw) on

“Hello Internet! Sunt eu, Victoria!”, a fost mesajul postat de Irina pe contul de Instagram, acolo unde a pus și primele fotografii cu fetița. Imaginile emoționante au fost surprinse imediat după nașterea de cezariană, în sala de operație. Irina are o comunitate impresionantă pe contul de Instagram, fiind urmărită de peste 911.000 de persoane. Alina Ceușan, Adelina Pestrițu sau Vlăduța Lupău se numără printre vedetele care au felicitat-o pe vloggeriță. Și proaspătul tătic, Cristian Manea, i-a lăsat iubitei un mesaj. “Vă iubesc!”, i-a scris fotbalistul pe Instagram.

Vezi mai multe poze cu cei doi îndrăgostiți în galeria foto de mai jos

Irina Deaconescu și Cristian Manea sunt împreună de un an

Vloggerița și fundașul de la CFR Cluj se iubesc din 2019, iar în vară cei doi s-au logodit. Fotbalistul a cerut-o de nevastă pe Irina într-un cadru feeric, la malul mării. Irina și Cristian își declară des dragostea pe conturile de socializare și postează fotografii împreună. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: ShARE ÎN BUCATE - Cheesecake fără coacere cu căpșune

 

 

 

  • Fotbalistul Cristi Manea și vloggerița Irina Deaconescu au devenit părinți

related posts

Modifică setările cookies