FOTO Inna, fără lenjerie intimă pe Facebook! Cum s-a putut fotografia celebra artistă


Inna a comis-o din nou! Cea mai cunoscută artistă de la noi din țară și-a etalat corpul de zeiță într-o fotografie incendiară pe Facebook. Iată în ce ipostază a apărut iubita lui Deliric!

Tag-uri: #Inna #Inna sexy

Fiecare apariție a Innei îi uimește pe fani, dar de data aceasta i-a lăsat complet mască! Cântăreața în vârstă de 36 de ani are o siluetă impecabilă, iar formele sale de invidiat îi permit să poarte orice articol vestimentar își dorește. De data aceasta a renunțat complet la pantaloni, fuste și chiar lenjerie intimă, iar imaginea a făcut furori în rândul internauților.

Inna, apariție incendiară în mediul online

Inna este, fără îndoială, cea mai cunoscută artistă din România, piesele sale fiind ascultate în număr mare și de străini, nu doar de români. Are fani în toată lumea, iar pe rețelele de socializare este urmărită de nu mai puțin de 3,1 milioane de persoane.

Îndrăzneață și cu multă încredere de sine, Inna s-a fotografiat de curând într-o ipostază de-a dreptul memorabilă. Cu o cămașă albă, o pereche neagră de ochelari de soare, iar în partea de jos a corpului a ales să nu poarte nimic, nici măcar lenjerie intimă. Ipostaza sa a stârnit multe reacții în mediul online, iar răutăcioșii nu s-au putut abține de tot felul de comentarii.

„De unde ai pantalonii?”, „Mi-e rușine că sunt român”, sau „La îmbrăcat și dezbrăcat ești talentată”.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM S-A FOTOGRAFIAR ARTISTA

Foto: Instagram, Facebook/Inna

  • FOTO Inna, fără lenjerie intimă pe Facebook! Cum s-a putut fotografia celebra artistă

related posts

Modifică setările cookies