Fotograful care oprește fetele pe stradă și le transformă în adevărate modele. Are milioane de fani pe TikTok


Fotograful care își spune Semka pe rețelele sociale și-a transformat pasiunea în artă. Dacă la început mulți nu l-au luat în serios, acum a devenit o adevărată celebritate pe TikTok, dar și în lumea fotografilor profesioniși. 


Numele lui real este Semion Rejcikov și este originar din Rusia (Moscova). Tânărul are un simț estetic dezvoltat și reușește să descopere frumusețea naturală sau autentică. Multe dintre fetele obișnuite, pe care Semion le-a pozat pe stradă, au devenit modele cu contracte bănoase în diferite țări ale lumii. Este și cazul Alinei, care a cunoscut succesul în modeling, după ce a acceptat să pozeze în stradă. 

@semkavkvadrate

 

♬ оригинальный звук - Фотограф Сёмка в квадрате ????

 

Unele fete nu au reușit să facă față popularității cu care s-au trezit peste noapte și au decis să renunțe la contul de socializare, la expunerea în online sau la TV. Semion povestește despre cazul unei tinere de 19 ani, pe care a fotografiat-o în timp ce stătea pe o bancă, afară, ascultând muzică la căști. Frumusețea ei angelică i-a fermecat pe mulți. Un colaj cu fotografiile ei a adunat peste 160 de milioane de vizualizări pe TikTok. 

@semkavkvadrate

 

♬ Cornfield Chase - Dorian Marko

 

Gafarilo este o fată obișnuită, care locuiește în Moscova. Acum își spune Kuku pe Instagram. Ea nu are prea multe postări, preferând să stea mai în umbră. 

Pe Nutella a cunoscut-o într-un hotel din Dubai. Tânăra lucra la recepție când Semion i-a făcut o poză. A rămas uimită de rezultat. (vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos)

 

Contul „semkavkvadrate” i-a adus fotografului rus peste 15,8 milioane de urmăritori pe TikTok. Multe dintre clipurile sale ajung virale. 
 

Sursă foto: TikTok, Instagram/ semkavkvadrate

Vezi și: 

  • Fotograful care oprește fetele pe stradă și le transformă în adevărate modele. Are milioane de fani pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies