Francisca și TJ Miles au petrecut o vacanță de vis în Bali și Singapore. Cum s-au distrat cei doi


TJ Miles și Francisca au petrecut câteva zile în Bali și Singapore, unde au lucrat pentru un videoclip, dar s-au și plimbat prin locuri de vis. Cei doi artiști nu se mai ascund de ochii lumii și le arată fanilor pe Instagram cât de bine se simt unul în compania celuilalt.


Recent, au postat un filmuleț în care Tj Miles o alintă pe cântăreață Ciska. La rândul ei, Francisca a fost filmată când imită accentul lui TJ Miles: „I'm not Ciska! I'm the big TJ Miles, Big Blană, cap coadă! Femeia lui TJ Miles!”. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJ MILES (@tjaymilez)

 
În Bali, Francisca și TJ Miles au filmat împreună un videoclip pentru prima lor piesă, „Paradisul perfect", în care apar în ipostaze tandre. Cel mai probabil melodia le anunță oficial povestea de dragoste. 
 
Francisca Dulceanu a divorțat de soțul ei, Bogdan Lățescu, după 4 ani de căsătorie și 10 de relație. Supranumită Kim Kardashian de România, Francisca a vorbit despre divorțul de soțul ei în cadrul emisiunii La Măruță. 
 
„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. Bineînțeles că am discutat, bineînțeles că a fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi și aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp”, a spus artista în cadrul emisiunii
 
„Eu din septembrie nu mai locuiesc cu el. Am depus actele de divorț din luna septembrie. Divorțul e făcut la ora asta, actele sunt făcute, am semnat tot, s-a făcut amiabil tot”, a declarat Francisca pentru Click!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TJ MILES (@tjaymilez)

 
 
Sursă foto: Instagram/ franciscaofficial
 
Vezi și: 
  • Francisca și TJ Miles au petrecut o vacanță de vis în Bali și Singapore. Cum s-au distrat cei doi

related posts

Modifică setările cookies