Frumoasa Dehandre și-a făcut o apariție de neuitat la plajă. „Ești dovada că raiul este pe pământ”


Dehandre este un supermodel din Afica de Sud, care și-a câștigat faima pe Instagram prin apariții indendiare în costume de baie. Mulți o consideră sosia Penelopei Cruz, pentru asemănarea izbitoare cu celebra actriță. Cea mai recentă apariție la plajă i-a cucerit total pe admiratorii ei. 


Dehandre van Tonder a pășit în lumea modelingului la 16 ani, iar de atunci se poate lăuda cu apariții în reviste de modă și beauty. Acum are 23 de ani și visează să ajungă model de top. Ea câștigă sume importante din reclame pentru diverse firme de lenjerie intimă și costume de baie. În cea mai recentă ședință foto, modelul arată senzațional într-un costum de baie din două piese. Admiratorii i-au trimis sute de comentarii

„Ești dovada că raiul este pe pământ”, „Ești cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o vreodată”, „Ești de o frumusețe uimitoare”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Modelul întoarce toate privirile pe stradă. Și asta nu doar pentru faptul că arată fenomenal, dar și pentru asemănarea izbitoare cu actrița Penelope Cruz. (vezi galeria foto de mai jos)

Sursă foto: Instagram/ dehandrevantonder

Vezi și: 
  • Frumoasa Dehandre și-a făcut o apariție de neuitat la plajă. „Ești dovada că raiul este pe pământ”

related posts

Modifică setările cookies