Gabi Bădălău nu a fost însoțit de Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam. Cu cine s-a afișat afaceristul


Gabi Bădălău a fost prezent la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, însă fără Bianca Drăgușanu. Iată de cine a fost acompaniat afaceristul!


Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Deși cei doi au anunțat recent că s-au despărțit, blondina a dat de înțeles, în ultima sa declarație, că a existat deja o împăcare. Cu toate acestea, la nunta lui Florin Salam cu Roxana Dobre, afaceristul nu a fost însoțit de partenera sa.

Omul de afaceri a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare alături de mai multe persoane publice, însă Bianca Drăgușanu este absentă în toate. Se pare că Gabi Bădălău a fost însoțit la nunta prietenului său de sora lui, Sabina. 

Deși despărțirea dintre Bianca și Gabi Bădălău a fost extrem de controversată, blondina a dat de înțeles că acum lucrurile s-au remediat. Recent, ea a oferit o declarație în cadrul căruia a explicat cum funcționează, în prezent, relația sa.

‘Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.’, a spus Bianca în cadrul unei emisiuni mondene.

VEZI ȘI: SURVIVOR EXTRASHOW - ED60

Sursă foto: Instagram/Gabi Bădălău, Arhivă ProTV

  • Gabi Bădălău nu a fost însoțit de Bianca Drăgușanu la nunta lui Florin Salam. Cu cine s-a afișat afaceristul

related posts

Modifică setările cookies