Gabriel Salazar, puștiul minune al TikTok-ului, a murit în accident de mașină, în timpul unei urmăriri a poliției


Un puști de 19 ani, care era cunoscut pentru postările sale pe TikTok, a refuzat să oprească la semnalele poliției care îl urmărea. Gabriel Salazar gonea pe autostradă, la volanul bolidului său, când a pierdut controlul mașinii.


Gabriel Salazar a murit în accident la mașină, după ce a pierdut controlul bolidului său pe autostrada US 83. Conform Departamentului de Poliție Crystal City, oamenii legii au încercat să-l oprească pe tânărul care gonea pe autostradă, cu ajutorul unei benzi cu țepi pentru spargerea roților, însă au eșuat.

Polițiștii au început urmărirea pe autostradă, însă tânărul a pierdut controlul mașinii, a intrat într-un șant și a lovit mai mulți copaci, scrie People.

Mașina s-a rostogolit de câteva ori și a luat foc. Conform polițiștilor, în mașină mai erau trei pasageri, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani. Toți au fost declarați decedați la locul accidentului.

În ultima sa postare pe Instagram puștiul s-a fotografiat alături de bolidul său, un Chevrolet Camaro din 2014.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GABE (@gabenotbabee)

Prietenii săi au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a acoperi cheltuielie de înmormântare. Pe site-ul GoFundMe, americanii au donat deja peste 38.000 de dolari.

Peste 500.000 de admiratori au transmis condoleanțe familiei. 

Fotografii: @gabenotbabee

Vezi și VIDEO:

  • Gabriel Salazar, puștiul minune al TikTok-ului, a murit în accident de mașină, în timpul unei urmăriri a poliției

related posts

Modifică setările cookies