Gabriela Cristea și-a pus ochelari de vedere. Vedeta arată total diferit, iar fanii au fost încântați de schimbarea făcută


Gabriela Cristea și-a făcut curaj și și-a rezolvat o problemă medicală care nu mai putea fi amânată. Vedeta și-a pus ochelari de vedere, iar acum arată total diferit.


Gabriela Cristea este una dintre cele mai appreciate vedete din showbiz-ul românesc, iar fanii sunt mereu cu ochii pe ceea ce postează pe rețelele sociale. Vedeta și este foarte activă în mediul online, mai ales pe Instagram și le oferă mereu internauților imagini noi cu ea sau cu familia ei. 

Recent, Gabriela Cristea a făcut o schimbare importantă și anume, și-a pus ochelari de vedere. Schimbarea este majoră, dar majoritatea fanilor ei au fost încântați de noul ei look. “Noul meu accesoriu care imi face viata mai simpla: ochelarii”, a scris vedeta în descriere.

Poza a strans mii de aprecieri și zeci de comentarii: “Sunt foarte foarte frumoși ochelarii ramele, dar ochii de ochii sunt magnifici”, ”Esti superbā, îti stă super”, ”Ești de nerecunoscut, te-ai schimbat complet!!”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Sursă foto: Instagram Gabriela Cristea

  • Gabriela Cristea și-a pus ochelari de vedere. Vedeta arată total diferit, iar fanii au fost încântați de schimbarea făcută

related posts

Modifică setările cookies