Gabriela Spanic, revenire de senzație în televiziune. Anunțul a fost făcut chiar de celebra actriță


Gabriela Spanic este una din actriţele de telenovele cele mai îndrăgite, însă în ultimii ani a luat o pauză și nu a mai apărut în niciun serial. 


Frumoasa actriţă a împlinit la sfârșitul anului trecut 47 de ani, iar în urmă cu câteva zile a făcut un anunț care i-a bucurat pe fanii săi.

Cunoscută pentru rolurile din "Uzurpatoarea", “Prizionera”, “Răzbunarea” sau “Intrusa”, Gabriela Spanic a postat un mesaj prin intermediul căruia a lăsat de înțeles că urmează să apară într-o nouă telenovelă, după o pauză de șapte ani.

„Acum 23 de ani a avut premiera telenovela Uzurpatoarea care mi-a schimbat viața personală și profesională, care a făcut înconjurul lumii și mi-a dat posibilitatea de a mă face cunoscută în atâtea țări. Însă ce mă face și mai încântată este că, de atunci, există fanii #Spanic care îmi fac favoarea de a mă urmări aici și de a-mi susține muncă. Vă iubesc pe toți și în câteva zile voi putea să vă dau vești care sunt sigură că vă vor face la fel de fericiți ca pe mine', a scris actrița. 

Presa din Mexic a anunțat între timp că Gabriela Spanic urmează să joace în telenovela ”Si nos dejan”, alături de Mayrín Villanueva, unul dintre proiectele pe care Televisa mizează în acest an.

În “Uzurpatoarea”, Gabriela Spanic a jucat dublu rol. Povestea e despre gemenele Paulina şi Paola care, deşi seamănă perfect din punct de vedere fizic, sunt foarte diferite în atitudine şi în modul de a trăi iubirea. Paola, frumoasă şi egoistă, o convinge pe sora ei să-i ia locul în casa Bracho şi în felul acesta scapă de obligaţiile de soţie pentru a se bucura în tihnă de călătoriile pe care le face cu amantul ei. Paulina ajunge să-l iubească pe soţul surorii sale, pe Carlos Daniel (Fernando Colunga), dar se simte frustrată şi vinovată pentru că ştie că este o uzurpatoare şi nu are dreptul la acea iubire.

sursa foto: Instagram/Getty Images 

Vezi și: Românii au talent 2021: Povestea de viață a rapperului GIM

  • Gabriela Spanic, revenire de senzație în televiziune. Anunțul a fost făcut chiar de celebra actriță

related posts

Modifică setările cookies