Gal Gadot, criticată pe internet după o postare în care îndemna la încetarea ostilităților în Israel


Actrița din „Wonder Woman 1984” a fost pusă la zid de internauți după ce a comentat evenimentele nefericite din țara sa. Gal Gadot a îndemnat la pace în Israel, însă a stârnit reacții acide din partea celor care o acuză că este un mijloc de propagandă al Armatei isreliene.


Gal Gadot (36 de ani) a făcut doi ani de armată, obligatorie în Israel chiar și pentru femei. Trecutul militar al actriței din Wonder Woman 1984 nu-i dă pace nici chiar atunci când militează pentru încetarea ostilităților. 

Actrița a fost acuzată că face, de fapt, propagandă campaniei militare a Israelului, în conflictul cu Palestina și gruparea teroristă Hamas.

Am inima frântă. Țara mea este în război. Îmi fac griji pentru familia mea, pentru prietenii mei. Mă tem pentru poporul meu. Este un cerc vicios care durează de prea mult timp. Israel merită să trăiască precum o națiune liberă și sigură. La fel și vecinii noștri. Mă rog pentru victime și pentru familiile lor”, a scris Gal Gadot pe rețelele sociale.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Mesajul său, care îndeamnă la pace, nu a fost pe placul tuturor internauților, care au criticat-o pe actriță pentru postare.

Vă amintesc că Gal Gadot a servit doi ani în Armata israeliană, unde nu  numai că a asistat direct la curățarea etnică a Palestinei, dar a și susținut-o în mod activ. Cum poți pleda pentru oprirea cercului vicios al terorii când te afli în prima linie care o permite?”, a scris un utilizator pe Twitter.

Oamenii spuneau că exagerăm când am spus să o boicotăm pe Gal Gadot, care acționează literalmente ca un instrument de propagandă pentru guvernul ei și forțele de ocupație pentru care a slujit cândva. Nici măcar nu poate rosti cuvântul palestinian. La coșul de gunoi al istoriei”, a scris o femeie pe aceeași rețea.

Deși a primit și numeroase meaje de susținere, actrița a blocat comentariile pe rețelele sociale ca urmare a acestei furtuni pornite în mediul online.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Gal Gadot - Profil de celebritate

  • Gal Gadot, criticată pe internet după o postare în care îndemna la încetarea ostilităților în Israel

related posts

Modifică setările cookies