George Clooney și-a scos la vânzare vila de pe Lacul Como. Suma colosală pe care o cere


Celebrul actor își vinde vila de pe Lacul Como, imobil pe care l-a cumpărat în 2002, pe vremea când era burlac, scrie Page Six.


George Clooney își vinde vila de pe Lacul Como pentru care a scos din buzunar 10 milioane de dolari, în urmă cu două decenii.

Starul hollywoodian și soția lui, celebra avocată pentru drepturile omului Amal Clooney, au fost văzuți toată vara la vilă de pe Lacul Como, cei doi vor să renunțe la proprietate pentru că acolo se simt prea expuși presei.

Vila este situată în nordul Italiei, pe malul superbului lac Como, casa a fost locul în care George a petrecut zile și nopți de neuitat în compania fostelor iubite și a prietenilor lui la fel de celebri, timp de mai bine de două decenii.

Nu este prima dată când se zvonește că George Clooney își vinde vila de pe Como, primele zvonuri au apărut în 2010:

„George iubește zona și oamenii care locuiesc acolo, dar este conștient de atenția pe care o primește atunci când se află în oraș. A primit o ofertă uriașă pentru vilă, pe care o ia în considerare, și ar cumpăra o altă proprietate, mai puțin accesibilă, într-o altă zonă a Italiei”, spuneau surse apropiate acum ceva vreme.

Acum, cuplul a luat decizia și a pus casa la vânzare, în circuit închis și fără tam-tam, contra sumei de 107 milioane de dolari.

Sursă foto: Getty Images

  • George Clooney și-a scos la vânzare vila de pe Lacul Como. Suma colosală pe care o cere

related posts

Modifică setările cookies