Georgiana Lobonț, look a la Kim Kardashian pentru cel mai recent videoclip! Fanii abia au recunoscut-o


Georgiana Lobonț este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și are agenda plină de evenimente. Cântăreața care a împlinit 29 de ani în aprilie le-a pregătit fanilor o surpriză muzicală și a lansat o piesă alături de Adi de la Vâlcea și Vali Vijelie. 


Videoclipul piesei “Banii banii” a fost lansat pe Youtube chiar în a doua zi de Paște și este deja în trending. 

Georgiana Lobonț a adoptat un look a la Kim Kardashian pentru videoclipul care are aproape jumătate de milion de vizualizări în mai puțin de 24 de ore. Artista a optat și pentru o ținută spectaculoasă care i-a pus în valoare picioarele subțiri și bronzate.

Bruneta a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 260.000 de urmăritori. 

“Georgiana Kardashian”, “OMG, ești minunată!”, “Îți stă foarte bine!”, “Doamne, ce frumoasă ești!”, “Prima dată am crezut că ești Daniela Crudu!”, “Ești o frumusețe, Georgiana!”, sunt câteva dintre mesajele postate de fanii artistei.

Dacă unii dintre internauți i-au făcut complimente pentru noul look, alții i-au transmis că a exagerat cu machiajul: “Ești frumoasă și naturală!”, “De ce ajungeți să vă mutilați în halul ăsta? Ai o voce așa frumoasă! Nu ai nevoie de un asemenea machiaj!”.

Fotografii: Instagram

  • Georgiana Lobonț, look a la Kim Kardashian pentru cel mai recent videoclip! Fanii abia au recunoscut-o

related posts

Modifică setările cookies