Georgina Mazzeo, apariție de infarct pe o plajă din Malibu! Reacția fanilor: “Perfecțiunea chiar există!”


Are peste 4,6 milioane de fani pe Instagram și este unul dintre cei mai de succes influenceri din lume. Georgina Mazzeo își impresionează fanii de pe rețelele de socializare la fiecare apariție. 


Originară din Venezuela, tânăra de 31 de ani a făcut furori pe o plajă din Malibu. Georgina s-a lăsat fotografiată pe un Corvette albastru, îmbrăcată într-un costum de baie nude. La prima vedere, bruneta cu forme perfecte părea dezbrăcată. 

Imaginile au adunat peste 220.000 de aprecieri în mai puțin de 10 ore și sute de comentarii.

“Perfectă!”, “Ești atât de frumoasă, Georgina!”, “Ești top!”, “Arăți uimitor!”, “Ca o sirenă!”, “Arăți incredibil!”, “Cea mai top de pe Instagram”, “Ești fascinantă! O frumusețe de femeie!”, “Perfecțiunea chiar există!”,”Nu ești din lumea asta”, i-au scris fanii după ce i-au admirat fotografiile.

Datorită siluetei impecabile, Georgina este imaginea mai multor branduri de costume de baie și lenjerie intimă. (Mai multe imagini cu Georgina în GALERIA FOTO de mai jos)

Georgina nu este doar un chip frumos. Tânăra a terminat Facultatea de Medicină și este și antreprenoare de succes. La doar 31 de ani a reușit să strângă în conturi în jur de 6 milioane de dolari. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Motivul paraliziei lui Justin Bieber

  • Georgina Mazzeo, apariție de infarct pe o plajă din Malibu! Reacția fanilor: “Perfecțiunea chiar există!”

related posts

Modifică setările cookies