Gerard Butler, stângaci pe platourile de filmare. A rănit trei oameni


Actorul Gerard Butler se gândește serios la retragerea din actorie, după un episod nefericit în care a rănit 3 oameni în timp ce-și făcea propriile cascadorii. Scoțianul are 51 de ani și se pregătește de lansarea unui nou film de acțiune.


Gerard Butler a provocat un mic haos pe platourile de filmare ale peliculei CopShop, în timp ce-și făcea propriile cascadorii. Actorul de 51 de ani a rănit 3 oameni în aceeași zi, punându-l pe gânduri în legătură cu abilitatea sa de a mai juca în filme de acțiune.

Nimeni n-a fost grav rănit, însă scoțianul s-a gândit că poate a venit vremea s-o lase mai moale cu scenele violente.

Filmez multe scene de acțiune, însă rar, rar de tot, rănesc pe cineva. Dar mă băteam cu un cascador și tipul s-a lovit cu capul de dulapuri și i-am provocat o rană deschisă. E un prieten de-al meu și am mai lucrat cu el. A fost ok, dar curgea atât de mult sânge”, s-a confesat actorul pentru metro.co.uk.

O altă scenă de bătaie s-a soldat cu altă victimă. Un alt actor s-a lovit cu capul de un stâlp, în timpul unei alte filmări.

Apoi a trebuit să împușc pe cineva cu o armă de recuzită, Ryan O’Nan îl cheamă. Iar Ryan, pentru un alt rol, are o burtă destul de mare. Însă burta i-a ieșit și l-am împușcat. Toate astea s-au întâmplat într-o singură zi, lucru care m-a făcut să mă gândesc la retragere”, a mai spus actorul.

Gerard Butler a dezvăluit că-și face singur aproape toate cascadoriile, mai puțin una, care l-a băgat în spital și pe actorul care îl dublează în film.

CopShop ar trebui lansat la 17 septembrie cinematografele din SUA. În film mai joacă Frank Grillo, Toby Huss și Armida Lopez.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro/Shutterstock

Vezi și VIDEO:

  • Gerard Butler, stângaci pe platourile de filmare. A rănit trei oameni

related posts

Modifică setările cookies