Gestul incredibil la care au recurs părinții lui Kate Middleton pentru a „proteja reputația fiicei lor”


Părinții lui Kate Middleton au decis să iasă din afaceri, doar pentru a proteja reputația fiicei lor.


Părinții lui Kate Middleton au decis să se pensioneze și să renunțe la afacerea lor care se ocupă de organizarea de evenimente, asta doar pentru a nu o pune pe fiica lor într-o poziție defavorabilă.

Carole și Michael au pus bazele unei companii numite First Birthdays la Companies House, pe care se spune că plănuiau să o lanseze după ce și-au vândut vechea compania Party Pieces.

Însă, pentru că vechea afacere a dat faliment, lăsând în urmă datorii de peste 2,6 milioane de lire sterline, cei doi au decis să renunțe la visul lor și să se focuseze pe viața de familie, notează Mirror.

Se spune că după ce au pierdut bani din eșecul primei afacerii, familia regală britanică nu a mai dorit ca situația să se repete, așadar soții Middleton au „renunțat acum la orice plan de afaceri pentru viitor ca să protejeze reputația fiicei lor”.

Soții Middleton au înființat „First Birthdays” în 2006, dar firma a rămas inactivă de atunci. 

Aceștia a semnat pentru a-i menține funcționarea, păstrând-o ca pe o companie inactivă în luna mai a acestui an. Și a schimbat adresa companiei pe 31 august, mutând-o unde familia locuiește acum într-un conac în valoare de 4,7 milioane de lire sterline.

„Celor de la Palat li s-a bătut obrazul când Party Pieces s-a prăbușit din cauza tuturor banilor pe care îi datora oamenilor harnici. Nu există nicio posibilitate ca Palatul să vrea să se întâmple din nou așa ceva.

Familia regală este menită să inspire oamenii harnici, nu trebuie să fie văzuți că profitori de pe urma pierderii altora. Cuplul era ocupat să-și planifice următoarea mișcare. Dar acum a renunțat la orice plan de afaceri viitor, pentru a-i proteja reputația fiicei lor. Orice fac cei din familia Middleton va influența imaginea lui Kate, așa că cel mai bine este ca mama și tatăl ei să stea liniștiți”, a declarat o sursă pentru Express.

Sursă foto: Getty/ Profimedia

  • Gestul incredibil la care au recurs părinții lui Kate Middleton pentru a „proteja reputația fiicei lor”

related posts

Modifică setările cookies