Gheboasă, alungat din Brașov, după ce a fost să cânte în Piața Sfatului! Reacția lui Marian Godină


A vrut să le facă o surpriză plăcută fanilor săi din Brașov, însă până la urmă el este cel care a avut parte de o surpriză. Neplăcută!


Gheboasă, căci despre el este vorba, unul dintre cei mai iubiți artiști din nou val, care ajunge în trending ori de câte ori lansează câte o melodie, a mers să cânte în Piața Sfatului din Brașov, având la el doar o boxă portabilă și un microfon. Instant, în jurul său s-au strâns foarte mulți tineri care l-au recunoscut, iar alături de aceștia el a început să cânte cel mai cunoscut refren al său.

Nu mică i-a fost însă mirarea artistului când mai multe persoane s-au arătat deranjate de gestul său și l-au alungat din Piața Sfatului. „Noi am venit cu o intenție foarte bună și, între timp, au venit niște persoane de pe centru de aici, din Piața Sfatului, și mi-au transmis că fac mare țigănie pe centru și că ar trebui să plec. Îmi pare rău că n-am vrut să fac poză cu toată lumea, a trebuit să plec, că nu aveam de ales”, a spus Gheboasă.

Martor la întreg evenimentul a fost Marian Godină, care se afla în centrul orașului Brașov alături de iubita lui și de fetița lor. Iată mai jos ce a spus polițistul, pe pagina lui de Facebook:

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

  • Gheboasă, alungat din Brașov, după ce a fost să cânte în Piața Sfatului! Reacția lui Marian Godină

related posts

Modifică setările cookies