Giovanna Antonelli, copleșită de nostalgie în timpul călătoriei în Maroc, țara în care s-a filmat serialul Clona. „A rămas în inima mea”


Au trecut peste 22 de ani de la lansarea telenovelei „Clona”, dar mulți își amintesc de povestea de dragoste a lui Jade și Lucas, care a continuat și în viața reală a protagoniștilor. Recent, actrița Giovanna Antonelli a călătorit în Maroc, țara în care s-a filmat celebrul serial.  


Giovanna Antonelli, actrița care i-a dat viață lui Jade în serialul „Clona” s-a bucurat recent de o vacanță în Maroc, țara de care o leagă amintiri frumoase din timpul filmărilor. Producătorii au ales cel puțin cinci orașe în care au filmat Clona, iar printre cele mai spectaculoase sunt Marrakech și Fes.

Giovanna Antonelli, în vârstă de 47 de ani, s-a plimbat prin piața din Marrakech și a făcut poze cu localnicii. De asemenea, nu a ratat ocazia să mângâie câteva cămile. Acrița este o mare iubitoare de animale. (Vezi ultima imagine din galeria postată de actriță pe Instagram) „ Maroc a rămas în inima mea”, spune actrița de origine braziliană.

Giovanna Antonelli a purtat ținute moderne, dar și tradiționale. Cu văl pe cap, actrița pare că nu s-a schimbat deloc odată cu trecerea anilor.

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format un cuplu și în afara platourilor de filmare, dar relația lor de dragoste a durat aproximativ trei ani. Cei doi au împreună un fiu, Pietro Antonelli Benicio, în vârstă de 17 ani.

Sursă foto: Instagram/ Giovanna Antonelli

  • Giovanna Antonelli, copleșită de nostalgie în timpul călătoriei în Maroc, țara în care s-a filmat serialul Clona. „A rămas în inima mea”

related posts

Modifică setările cookies