Giulia Nahmany s-a pozat în lenjerie intimă. „Vergeturile fac parte din mine și le iubesc”


Giulia Nahmany, care a participat la emisiunea de la PRO TV ”Ferma: Orășeni vs săteni”, a postat de curând o imagine în lenjerie intimă, alături de un discurs motivațional. 


Vedeta a ținut să precizeze că poza este neretușată. ”Poza este făcută de mine în această dimineață fără retuș, dacă vedeți cu atenție se văd și vergeturile de la naștere pe abdomen, care fac parte din mine și le iubesc”. 

 

”În urmă cu câțiva ani am renunțat la consumul de carne și lactate. A fost o decizie asumată și foarte bine gândită, pe care mă bucur nespus că am luat-o la momentul potrivit, atunci când aveam nevoie de o schimbare în viața mea, inclusiv la capitolul alimentație. Însă o bună perioadă de timp, chiar în condițiile unei diete vegetariene, mă simțeam balonată, aveam în permanență abdomenul umflat și o stare accentuată de disconfort”, a scris Giulia.

”...În urma unei documentări aprofundate și a practicii yoga, am aflat că nu doar carnea provoaca inflamație în organism, ci multe alte produse, la care nu m-aș fi gândit niciodată. Așa am ajuns să elimin din dietă, rând pe rând, carbohidrații simpli (rafinați) – pastele, orezul alb, cerealele și pâinea, zahărul adăugat în produsele aparent banale regăsite pe rafturile magazinelor, de la iaurt până la biscuiți “digestivi”, și multe dintre produsele așa-zis “dietetice”, cu surprinzător de puține calorii și cu o mulțime de potențiatori de gust și de aromă, aditivi chimici și emulsifianți.

 

Cu ce le-am înlocuit? Cu cereale integrale care conțin fibre și seleniu și care ajută la reducerea inflamației, cu fructe și legume bogate în antioxidanți care combat inflamația (anghinare, avocado, afine, zmeura, căpșuni, sfecla roșie, spanac) și, foarte important, cu o serie de condimente cu rol dovedit antiinflamator (scorțișoară, turmeric, curry, ghimbir, rozmarin, oregano, mărar etc)”.

 
Întrebarea Mesei Rotunde cu Gabi Szabo - În politica, atunci când ți se spune "da" , e "nu"
 

related posts

Modifică setările cookies