Goldie Hawn și Kurt Russell au dezvăluit de ce nu s-au căsătorit niciodată. Cei doi sunt împreună de 37 de ani


Goldie Hawn și Kurt Russell sunt împreună de 37 de ani și spun că nu au un secret anume pentru această lungă relație. Cu toate acestea, ei au ales să nu se căsătorească.


Goldie Hawn și Kurt Russell au început să formeze un cuplu acum 37 de ani, după ce s-au întâlnit în timp ce filmau “Swing Shift” din 1983. Chiar dacă sunt împreună de atât de mult timp, cei doi nu au simțit niciodată nevoia să se căsătorească. „Trebuie doar să îți dorești să fii împreună”, a spus Hawn, în vârstă de 75 de ani, potrivit popculture.com.

Russell, în vârstă de 69 de ani, și-a amintit că a fost impresionat de Goldie din punct de vedere vizual, dar a simțit o chimie de la început: „Cunoști pe cineva și începi să descoperi că aveți lucruri în comun."

Chiar dacă nu s-au cărătorit, cei doi au o familie mare și unită formată din fiul Wyatt Russell, în vârstă de 34 de ani, și din copiii lor din căsătoriile anterioare - fiul lui Russell, Boston și copiii lui Hawn, Kate, în vârstă de 41 de ani, și Oliver Hudson, în vârstă de 44 de ani. 

Pentru oameni ca noi, certificatul de căsătorie nu ar fi putut să aducă ceva ce nu avem”, a spus Russell. “Nu este vorba despre căsătorie. Este vorba despre oameni, despre relație și voința de a rămâne împreună", a continuat Hawn.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Papanși fierți și papanași prăjiți

  • Goldie Hawn și Kurt Russell au dezvăluit de ce nu s-au căsătorit niciodată. Cei doi sunt împreună de 37 de ani

related posts

Modifică setările cookies