Halle Berry, confesiuni despre primul sărut din viața ei: „M-a sărutat vreo 30 de minute”


Actrița Halle Berry a dezvăluit într-o discuție cu prietena ei, stilistul vestimentar Lindsay Flores, că prima persoană care a sărutat-o a fost o fată.


Halle Berry (54 de ani) și Lindsay Flores au făcut senzație pe Instagram cu un nou episod din seria de dezvăluiri din viața personală Bad & Booshy. Cele două s-au provocat reciproc să le dezvăluie fanilor cum a fost primul sărut „franțuzesc” de care au avut parte în viața lor.

Actrița i-a surprins pe admiratorii ei cu dezvăluirea făcută. „Primul meu sărut a fost cu o fată”, a recunoscut Berry, care a explicat și contextul în care s-a consumat acest episod.

Aveam un iubit pe nume LaShawn Boyd și voiam să mă sărut pe gură cu el. Dar nu știam cum să fac asta, așa că am pus-o pe cea mai bună prietenă a mea să mă sărute, ca să pot să-l sărut pe el pe gură”, a dezvăluit actrița.

A venit acasă la mine și m-a sărutat cam 30 de minute. Apoi, seara următoare, m-am dus și l-am sărutat pe gură pe LaShawn Boyd”, și-a amintit Halle Berry.

Actrița de 54 de ani, care are o relație solidă cu muzicianul Van Hunt, a făcut și alte dezvăluiri intime în seria de discuții de pe Instagram. De exemplu, când a fost întrebată de un admirator cum a fost primul ei orgasm, ea nu s-a ferit să răspundă.

Îmi amintesc primul meu orgasm... mi l-am provocat singură. Aveam 11 ani. Îmi descopeream sexualitatea, ca mai toate fetele”, a dezvăluit actrița.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Cu Rodica Mandache: „Toată viața am fost invidioasă?”

  • Halle Berry, confesiuni despre primul sărut din viața ei: „M-a sărutat vreo 30 de minute”

related posts

Modifică setările cookies