Halle Berry, farsă cu final neașteptat: “M-am prefăcut că mă căsătoresc cu iubitul meu. Băusem mult la bar”


Halle Berry a recunoscut că era în stare de ebrietate când a postat pe Instagram farsa cu nunta ei. 


Postarea a apărut pe contul vedetei chiar la început de an și spune că prank-ul a fost unul cât se poate de bine pus în scenă, în plasa lui căzând foarte mulți fani.

Nu doar admiratorii cuplului Van Hunt și Halle Berry au fost păcăliți, ci și staruri precum Dwayne Johnson, Octavia Spencer și Ava DuVernay. La doar câteva minute după postare, urările pentru cei doi au început să curgă cu zecile. Imaginea buclucașă îi înfățișează pe cei doi sărutându-se într-o capelă. 

Invitată la celebra emisiune americană „The Tonight Show cu Jimmy Fallon”, Halle Berry i-a povestit prezentatorului cum s-a nascut ideea farsei cu final neașteptat. Ea și cu iubitul se aflau într-o frumoasă vacanță exotică: „Am băut o mulțime de băuturi la bar”, a explicat actrița. „Încercam să ajungem în camera noastră, când am trecut pe lângă această capelă. Ne-am gândit să intrăm, să vedem ce e înăuntru.

Ctește și: Laura Cosoi și-a etalat burtica de gravidă la plajă în Thailanda. Cum arată actrița însărcinată în 5 luni

Când au ajuns acolo, Halle Berry s-a gândit s-o păcălească pe mama lui Van Hunt, așa că s-au fotografiat lângă altar și apoi au postat imaginea cu mesajul edificator. În descrierea pozei, cei doi au convenit să menționeze: „Ei bine, iată... Este cât se poate de OFICIAL!”.

Apoi, au mai adăugat o poză și au continuat cu mesajul „Este 2022!”, dar nimeni nu s-a prins de păcăleală, a povestit Halle Berry. Cine s-ar fi gândit să se uite și la cea de-a doua poză? Lucrurile păreau destul de clare. 

Nimeni nu s-a prins de glumă”, a spus actrița. „După 20 de minute ne-am zis că suntem nemernici. Toată lumea a crezut-o... Nu-mi vine să cred că atât de mulți oameni n-au dat swipe. Chiar nu știam că oamenii nu obișnuiesc să dea swipe. Promit că nu voi mai publica niciodată imagini cu swipe, pentru că știu că nimeni nu se uită mai departe de prima fotografie”.

Berry și muzicianul Hunt și-au făcut publică relația în septembrie 2020. Imediat după ce cuplul a dat frumoasa veste, o sursă din anturajul celor doi a declarat pentru publicația People că ei se întâlneau deja de „câteva luni”. “Este chiar pe placul copiilor ei, s-a integrat foarte bine în familia lui Berry”, a mai povestit un prieten apropiat al celor doi.

În ediția de final de an a publicației americane Women's Health, vedeta a vorbit deschis despre modul în care relația ei cu Hunt a făcut-o o „mamă mult mai bună” pentru cei doi copii ai săi.

"Mă simt foarte împlinită. Sunt cu adevărat fericită cu viața mea sentimentală de acum. Mă simt bine ca mamă, ca artist", a spus ea despre relația ei cu Hunt. „Sunt o mamă mult mai bună în această circumstanță decât aș fi fost dacă aș fi rămas într-o relație superficială. Chiar nu m-ar fi făcut să mă simt așa cum trebuie. Nu fac niciodată lucruri de fațadă”.

Mărturisesc că, mai întâi de toate, e bine să avem grijă de noi, pentru că nu poți fi o mamă bună pentru copiii tăi dacă nu ești cu adevărat fericită și te simți bine cu tine”, a adăugat ea.

Foto: Getty Images

Vezi și:

Secretele unei femei de succes

  • Halle Berry, farsă cu final neașteptat: “M-am prefăcut că mă căsătoresc cu iubitul meu. Băusem mult la bar”

related posts

Modifică setările cookies