Halloween la Casa Albă! Cum a reacționat Joe Biden când unul dintre copiii veniți la colindat s-a costumat în Volodimir Zelensky


Președintele Joe Biden și soția sa, Jill, au întâmpinat copiii veniți la colindat de Halloween, la Casa Albă.


Președintele Americii și Prima Doamnă au organizat un party „Trick-or-Treat”, iar Casa Alba a fost decorată în ton cu Halloween-ul. 

La eveniment au participat elevi din școlilele publice locale și copiii militarilor. Soția lui Joe Biden a intrat în spiritul sărbătorii și s-a deghizat în felină. 

Jill Biden a purtat o rochie gri, cu blăniță pe manșetă, o corduleță cu urechi pe cap și un machiaj de pisică. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

Cei mici s-au întrecut în costumații care mai de care mai spectaculoase, însă băiețul lui Antony Blinken a câștigat cu siguranță premiul pentru cel mai original costum. 

Secretarul de stat a venit la petrecere cu soția sa și cei doi copii. Băiețul cuplului, în vâstă de 4 ani, a purtat un costum verde asemănător cu cel purtat de obicei de președintele ucrainean Volodomir Zelenski, scrie New York Post. Puștiul avea pe piept steagurile SUA si ale Ucrainei și o trăistuță galbenă pe umeri. Fetița lui Antony Blinken a purtat o rochie albastră și o eșarfă galbenă, culorile steagului ucrainean. 

Joe Biden i-a zâmbit puștiului și i-a oferit dulciuri. Momentul a fost surprins și de camerele video și este viral pe net. 

@user99140706240955

NEW - U.S. Secretary of State Antony Blinken dressed his son as Ukraine's Zelensky, asking Biden for Halloween treats. Blinken’s daughter wore a dress in the colors of Ukraine’s flag.

♬ original sound - Bobby Friday

După ce au primit dulciuri de la soții Biden, copiii au ascultat o poveste spusă de Prima Doamnă a Americii. 

Fotografii: Getty Imeages

 

 

 

  • Halloween la Casa Albă! Cum a reacționat Joe Biden când unul dintre copiii veniți la colindat s-a costumat în Volodimir Zelensky

related posts

Modifică setările cookies