Harry respinge orice oferă de pace din partea Regelui Charles al III-lea. Cum își pedepsește monarhul fiul din această cauză


După ce, în anul 2020, Meghan și Harry au decis să părăsească familia regală, pentru a se muta în Statele Unite ale Americii, Regele Charles al III-lea a avut mai multe tentative de împăcare cu fiul lui, dar acesta le-ar fi refuzat.


 

De când a decis să plece împreună cu Meghan Markle în America, lăsând în urmă definitiv Marea Britanie, Prințul Harry și soția lui au făcut mai multe afirmații care au pus familia regală într-o lumină nefavorabilă, lucru ce i-a făcut pe apropiații lui să dea un pas înapoi.

Conflictele dintre Harry și membrii familiei regale pare că sunt departe de a se termina, iar ultimele evenimente care au avut loc între monarhul Regatului Unit și fiul lui cel mic par să confirme acest lucru.

Conform expertului regal Duncan Larcombe, Regele Charles al III-lea ar încercat să se împace cu Harry, doar că acesta a refuzat orice fel de apropiere. Monarhul a declarat că îi iubește pe Harry și pe Meghan, dar fiul cel mic nici nu a vrut să audă de așa ceva.

„Harry a spus unele lucruri profund dureroase despre [regina] Camilla și, cu toate acestea, regele continuă să corespondeze cu fiul său, chiar dacă nu direct. Este remarcabil, într-adevăr, pentru că, atunci când Charles a devenit rege, a spus că îi iubește pe Harry și Meghan, ceea ce a fost o imensă ramură de măslin – pe care Harry a luat-o, a rupt-o în două și apoi l-a lovit cu ea”, a explicat expertul regal, conform New York Post.

Mia mult decât atât, Duncan Larcombe a mărturisit că Regele Charles al III-lea este foarte distant în ceea ce îl privește pe fiul lui, cel mai probabil, pentru a-l pedepsi din cauza comportamentului pe care îl are față de familia lui.

În urmă ceva timp, Harry a lansat o carte, în care a vorbit despre cele mai negre întâmplări pe care le-a experimentat în familia regală. Regina Camilla, prințul Charles și chiar și fratele lui, William, au fost expuși, decizie care a aprins și mai tare conflictul dintre ei.

 

Sursa foto: Getty Images

  • Harry respinge orice oferă de pace din partea Regelui Charles al III-lea. Cum își pedepsește monarhul fiul din această cauză

related posts

Modifică setările cookies