Harry și Meghan sunt istorie. S-a aflat cine le va lua locul în suita regală


Viața merge înainte în familia regală din Marea Britanie chiar și după ce Ducii de Sussex, Harry și Meghan, au renunțat la atribuții, dar și la privilegii. Astfel, Regina Elisabeta a decis cine îi va înlocui pe cei doi la următorul eveniment major.


Evident, Prințul William și Kate Middleton vor fi în continuare în prim-plan, ei făcându-și deja o apariție publică, la Bradford, aceasta fiind prima lor ieșire oficială după declanșarea scandalului.

Mai departe, lunea viitoare, la Palatul Buckingham, e programată însă o recepție mult mai importantă, pentru a marca Summit-ul de Investiții pe axa Marea Britanie – Africa, iar prezența regală trebuie să fie mult mai consistentă.

Conform informațiilor obținute de jurnaliștii britanici, William și Kate vor fi însoțiți de această dată de contele de Wessex, Edward, și soția sa, Sophie. Este vorba despre fratele mai mic al Prințului Charles și unul dintre cei patru copii ai Reginei Elisabeta.

Practic, chiar dacă au avut în trecut o prezență discretă cu ocazia unor asemenea ceremonii, Edward și Sophie au fost chemați să acopere „gaura” lăsată în familia regală de Harry și Meghan. Sophie și Edward sunt căsătoriți de peste 20 de ani, au 2 copii, și locuiesc la mică distanță de locul unde aveau reședința Ducii de Sussex.

related posts

Modifică setările cookies