Harry Styles, gest neașteptat în timpul unui concert în Australia. Artistul s-a descălțat și a băut alcool din propriul adidas


Harry Styles a devenit din nou atracția internetului după ce a făcut un gest neașteptat în timpul unui concert susținut în Australia. Artistul a băut alcool dintr-un adidas, iar fanii au viralizat momentul.


Artistul în vârstă de 29 de ani se afla în turneu în Australia și, profitând de ocazie, a luat parte la una dintre tradițiile locale. În pauza concertului sau, care a avut loc la stadionul HBF Park, Harry Styles s-a descălțat de unul dintre adidașii pe care îi purta, a turnat o băutură alcoolica ce pare a fi bere și a băut-o pe scena, după care s-a încălțat la loc.

Înainte de acest gest, cântărețul a strigat către mulțime că este una dintre cele mai dezgustătoare tradiții la care a luat parte.

"Mă simt ca o persoană diferită. Mi-e rușine de mine însămi. Pare atât de personal. Un moment atât de intim care trebuie împărtășit cu atât de mulți oameni. Voi discuta îndelung despre asta cu terapeutul meu", a glumit Harry Styles după ce s-a încălțat.

Imaginile cu acest moment au devenit rapid virale, iar părerile au fost împărțite. În timp ce unora li s-a părut un gest dezgustător, altor persoane li s-a părut chiar sexy:

"De ce bea Harry Styles din pantoful lui transpirat, îmi vine să vomit", a scris un utilizator Twitter, în timp ce altul a adăugat: "De ce există tradiția asta care este literalmente dezgustătoare, de ce tocmai l-am văzut pe Harry Styles bând din pantoful lui?" "Ești absolut bolnav, nici macar nu ai folosit un pantof nou, nu pot să cred că ai făcut asta", "Este unul dintre cele mai sexy lucruri pe care le-am văzut vreodată. Nu pot să trec peste asta".

Sursă foto: Getty

Vezi și:

  • Harry Styles, gest neașteptat în timpul unui concert în Australia. Artistul s-a descălțat și a băut alcool din propriul adidas

related posts

Modifică setările cookies