Harvey Weinstein a mai scăpat de o acuzație de agresiune sexuală și cere să fie pus în libertate


Producătorul de film Harvey Weinstein a înregistrat o nouă victorie în instanță, după ce o femeie care l-a acuzat de agresiune sexuală și-a retras plângerea.


Zeci de femei care l-au denunțat pe Harvey Weinstein au renunțat deja la acuzațiile de hărțuire și agresiune sexuală. Unele dintre ele au ajuns la un acord de zeci de milioane de dolari cu presupusul „prădător sexual”, stârnind controverse în spațiul public. O altă femeie a renunțat acum la acuzații, din cauza unei proceduri birocratice pe care a refuzat să o respecte.

Femeia, rămasă anonimă, a fost înștiințată de judecător că trebuie să-și facă public numele pentru a putea continua procesul. Până acum, ea a fost reprezentată în instanță de avocați, însă magistrații i-au cerut să-și dezvăluie identitatea până la data de 16 noiembrie. Acuzatoarea nu a făcut asta și a preferat să retragă acuzațiile. Prin urmare, întreg dosarul a fost închis.  

Decizia a venit ca o eliberare pentru Harvey Weinstein care, în prezent, execută o pedeapsă de 23 de ani de închisoare. Cineastul a fost condamnat în martie 2020 pentru violarea unei tinere de 16 ani, actriță în devenire, și pentru agresarea unei femei care lucra în industria filmului.

Weinstein a negat mereu acuzațiile și a cerut eliberarea din închisoare. Recent, cineastul a fost izolat și testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ. El a acuzat o boală care s-a manifestat și agravat în detenție.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu are un leu, animal de companie - Trending Review cu Daragiu - episodul 47

  • Harvey Weinstein a mai scăpat de o acuzație de agresiune sexuală și cere să fie pus în libertate

related posts

Modifică setările cookies