Harvey Weinstein, supravegheat 24 de ore din 24, în închisoare, de camere video și de gardieni


Harvey Weinstein este cel mai păzit om din America în acest moment, iar motivul ar putea să te mire. Producătorul de film este în închisoare, unde ispășește o pedeapsă de 23 de ani de privare de libertate pentru viol.


Harvey Weinstein este supravegheat 24 de ore din 24 în celula sa și pe întreg traseul pe care-l urmează în penitenciar. Gardieni înarmați îl urmăresc în fiecare secundă, iar orice mișcare a sa este surprinsă de camerele de supraveghere. 

Autoritățile au luat măsuri speciale de protecție a deținutului pentru a evita un al doilea caz Jeffrey Epstein.

Finanțistul Jeffrey Epstein (foto), condamnat și încercerat pentru mai multe infracțiuni sexuale, s-a sinucis în închisoare după un șir de abateri de la regulament ale gardienilor. Moartea sa a stârnit controverse, iar unii au susținut că deținutul a fost, de fapt, ucis în penitenciar.

Conform TMZ, Harvey Weinstein este urmărit în fiecare secundă pentru a rămâne în viață pe toată durata sentinței pe care o are de ispășit. 

Cineastul a fost condamnat în martie 2020 pentru violarea unei tinere de 16 ani, actriță în devenire, și pentru agresarea unei femei care lucra în industria filmului. Avocații săi au susținut că Weinstein este nevinovat și pregătesc apelul.

Însă, condamnatul mai are niște procese pe rol cu alte femei care îl acuză de agresiune sexuală. Aceste dosare i-ar putea aduce o prelungire a pedepsei. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Moromeții 2 - În spatele camerelor de filmat. Vezi Moromeții 2, regizat de Stere Gulea, pe 1 Decembrie, de la 13:30, la PRO TV!

  • Harvey Weinstein, supravegheat 24 de ore din 24, în închisoare, de camere video și de gardieni

related posts

Modifică setările cookies