Haziran, declarație de dragoste pentru Luis Gabriel: „Te sacrifici pentru noi zi de zi, îti mulțumim că exiști și că ești TU!”


Luis Gabriel și-a aniversat recent ziua de naștere, iar soția sa, Haziran, a profitat de ocazie pentru a-i reaminti cât de mult îl iubește.


Artista postat un mesaj înduioșător pe contul de Instagram, acolo unde are peste 159.000 de urmăritori.

„La multi ani, omul nostru iubit! 

Este al 4-lea an în care îți spun ”La multi ani” si devine tot mai greu sa imi gasesc cuvintele, mai ales acum cand trebuie sa vorbesc si in numele băiețelului nostru.

Tu m-ai invatat totul, cu tine am luat viata de la 0, m-ai facut un om mai bun, m-ai facut sa te iubesc atat de tare incat sa nu pot respira fara tine si sa uit de restul lumii, dar cel mai important, mi-ai daruit cel mai frumos dar din lume, baietelul nostru!

In el te vad pe tine si stiu ca esti si ii vei fi cel mai bun exemplu posibil, cel mai bun prieten si tata pe care il putea avea. Esti singurul om de pe pamant care ma poate liniști, care îmi ia toată durerea doar cu un sărut, singurul om pe care l-am iubit și îl voi iubi toată viața indiferent de situatie, jumătatea vietii mele si partenerul meu de nădejde în toate!”, și-a început mesajul tânăra care i-a dăruit un băiețel artistului. 

Haziran a postat și un colaj video cu imagini nemaivăzute de fani până acum. 

Iți multumim că ne ești alături și ne susții necondiționat, că te gândesti mereu la noi inainte sa te gândesti la tine, că ești un sot si un tata atat de devotat, ca ne oferi o dragoste la care doar visam, că te sacrifici pentru noi zi de zi, iți multumim că exiști si că ești TU!

Tu, singura noastra iubire adevarata, tu, sprijinul si alinarea noastra, tu, întregul nostru univers, tu și atât!

Dumnezeu ne iubește prea mult, precum si noi Il iubim pe El si are grija de toate si mai ales de toti, toate la timpul lor. Pentru noi are un plan special, cum a avut de la bun inceput.

Azi te iubim mai mult ca ieri și mai puțin ca mâine!”, și-a încheiat Haziran declarația de dragoste. 

Luis Gabriel a reacționat imediat la postare: „Cât de frumos iubirea mea! Vă iubesc mult !!!! Vă mulțumesc că existați”

Fotografii: Instagram

  • Haziran, declarație de dragoste pentru Luis Gabriel: „Te sacrifici pentru noi zi de zi, îti mulțumim că exiști și că ești TU!”

related posts

Modifică setările cookies