Heather Locklear a renunțat la droguri și plănuiește să se mărite cu iubitul din liceu


Actrița se ține departe de abuzurile care i-au decimat frumusețea și cariera și speră la un viitor mai bun alături de noul ei partener de viață.


Vă vine să credeți că așa a ajuns să arate una dintre cele mai frumoase actrițe ale Americii și una dintre cele mai dorite femei din lume? Ei bine, la cei 60 de ani ai săi, Heather Locklear speră să mai recupereze ceva din anii petrecuți prin clinicile de dezintoxicare și să dea complet uitării amarul înecat în tone de alcool și droguri.

„La 60 de ani, viața ei este mult mai bună decât în anii precedenți“, spune o sursă pentru revista americană „.OK!“. „A fost nevoie de multă putere și efort, dar Heather culege roadele, în sfârșit. Se simte fantastic!“.

Heather Locklear și logodnicul său, Chris Heisser.

Și multe i se datorează noului bărbat din viața ei, Chris Heisser, iubitul din liceu cu care a reluat legătura și cu care s-a și logodit, în urmă cu fix doi ani, chiar la începutul pandemiei. „Este foarte recunoscătoare că s-au regăsit“, spune o sursă despre Locklear și Heisser, care îndrăznește chiar să-l numească acel „prinț fermecător, după ce a sărutat o mulțime de broaște“.

Și se pare că nu e tocmai o exagerare, de vreme ce relația lor coincide fix cu cei 3 ani în care Heather a rămas „clean“, ba chiar s-a reîntors și în branșă, grație unei intervenții a iubitului ei, care i-a deschis ușa unui nou proiect cinematografic, „Don’t Sweat the Small Stuff: The Kristine Carlson Story“. Iar reluarea activității și valorizarea pe care o simte din partea lui Chris o fac să se simtă „pe deplin susținută de el“, se mai arată în același articol.

Și, dacă tot le merge atât de bine, de ce n-ar face și pasul următor? „Vor o nuntă intimă pe plajă, în Malibu, probabil chiar în vară“, relatează aceeași sursă. Un pas încurajat și de Ava, fiica de 24 de ani pe care Heather o are cu fostul ei soț, chitaristul Richie Sambora.

„Nunta nu este atât de importantă“, crede Locklear. „Noi suntem împreună, ne iubim și ne susținem. E tot ce contează“, spune viitoarea mireasă sexagenară.

FOTO: Profimedia

  • Heather Locklear a renunțat la droguri și plănuiește să se mărite cu iubitul din liceu

related posts

Modifică setările cookies